Koeltechnieken

Onze afdeling koeltechniek staat in voor ontwerp, plaatsing en dienst na verkoop van koel- en vriesinstallaties in al zijn toepassingen. Airtherma zorgt voor koeltechniek op maat voor particulieren en professionals Wij leveren koel- en vriescellen in alle afmetingen. Hoogkwalitatieve standaardmodellen of volledig maatwerk.

Koel- en diepvriescellen op maat van uw bedrijf

Zowel voor winkels, restaurants of andere bedrijven vindt u bij Airtherma altijd de gepaste koelcel voor uw branche. Ook voor de landbouwsector, voedingsindustrie en diverse andere sectoren bieden we professionele koelkamers. Over de levering, de plaatsing en het onderhoud hoeft u zich alvast geen zorgen te maken: dat nemen wij met plezier voor onze rekening.

Koelmeubelen kleinhandel & horeca

Uw levensmiddelen optimaal koelen? Bij ons vindt u een uitgebreid gamma modellen.

koeltoonbank

  • Flessenkoelers
  • Wandkoelers
  • IJsblokjesmachines
  • Koel- en diepvrieskasten
  • Diepvrieskoffers
  • Koeltoonbanken
  • Koelvitrines

Alle koel- en diepvriescellen zijn uitgerust met hoogwaardige koelsystemen:

De keuze en selectie van de installatie wordt aangepast aan het soort product dat u wilt bewaren. De juiste temperatuur en vochtigheid zijn hier van groot belang, evenals de hoeveelheid inbreng en nodige inkoeltijd. Verder zorgt een aangepaste stuurkast, voorzien van een microprocessor gestuurde regelaar voor een perfecte controle.
Aangepast aan uw behoeften kunnen wij ook rekken in aluminium, inox of kunststof voorzien.

Dankzij ons deskundige advies vindt u steeds de koel of diepvriescel die perfect aan uw noden én wensen beantwoord.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Airtherma staat garant voor een perfecte dienst na verkoop. Al onze toestellen zijn voorzien van milieuvriendelijke koelgassen, conform de milieuwetgeving.

koelcel part web

Een koelcel bij u thuis

De vroegere ouderwetse kelder, nu in een jasje op maat, met nog meer en betere temperatuurcontrole.
Een koelcel maakt bijvoorbeeld uw voorraad overzichtelijk. U weet welke levensmiddelen u in huis hebt en wanneer ze vervallen. Uw groenten en fruit, die blijven langer vers. En bovendien zal uw energieverbruik lager liggen dan bij een klassieke koelkast.