Lucht-lucht koel- en warmtepompsytemen

Hoog aan de wand model

Energiezuinige en budgetvriendelijke oplossing beschikbaar in verschillende modellen.
Te plaatsen aan de wand onder plafond.

Plafondmodel

Dit toestel is de ideale oplossing voor grotere ruimtes waar geen inbouwtoestellen mogelijk zijn door te kleine inbouwhoogte boven het plafond. Deze toestellen zorgen voor een optimale luchtverdeling in de volledige ruimte.

Vloermodel

Deze toestellen worden vaak gebruikt in leefruimtes of slaapkamers met beperkte plaatsingshoogte, en ideaal voor verwarmingstoepassingen.

Inbouwcassette

Ideale oplossing voor grote ruimtes zoals winkels, burelen met een optimale luchtverdeling waarbij het toestel mooi ingewerkt zit in het plafond.

Inbouwtoestel in combinatie met luchtverdeelsysteem

Wenst u een tochtvrij systeem waarbij een optimale luchtverdeling en esthetiek van belang zijn, dan is dit systeem de beste keuze.

Monosplitsysteem of multisplitsysteem (VRF-systeem)

Wanneer u 1 enkele ruimte wenst te klimatiseren, dan wordt er gebruik gemaakt van 1 binnentoestel en 1 buitentoestel (monosplitsysteem).

Wenst u meerdere ruimtes te klimatiseren, dan kan u kiezen voor verschillende mono-splitinstallaties of een multisplitsysteem waarbij er gebruik gemaakt wordt van 1 buitentoestel waar verschillende binnentoestellen op aangesloten worden. Voor grotere gebouwen, kantoren, winkelruimtes, kiest men meestal voor een VRF systeem.

Onze merken