Koel- en vriesinstallaties

Bent u op zoek naar een koel-vriesinstallatie, dan zorgen wij voor een totaalpakket (isothermische constructie + bijhorende koel- of vriesinstallatie). Op maat, conform de laatste wetgevingen inzake milieu en hygiëne. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle milieuvriendelijke en energiezuinige producten.

Elke koel- en vriesinstallatie wordt op maat aan de hand van specificaties van de klant ontworpen. Op basis van gewenste prestaties van de koeling of vriezer, ontwerpen wij voor elke specifieke toepassing de juiste koel- of vriesinstallatie – of combinatie. Wij weten maar al te goed dat elk product in elke ruimte vraagt om een eigen aanpak.

Hierbij zijn de eisen van de klant, de beste kwaliteit, de beste energieopname, een uitstekende levensduur en de geldende wettelijke eisen altijd uitgangspunten tot de beste koel- of vriesinstallatie.

Na verkoop en levering staat wij uiteraard ter beschikking voor het onderhoud van uw installaties. Dit is aangewezen om uitval en onnodige herstellingskosten en productschade te vermijden.

Reeds bestaande koel- of vrieskamers kunnen door ons ook vernieuwd worden of aangepast worden.